Bug 160161 - Select font doesn't display in LANG=ko_KR.UTF-8
Select font doesn't display in LANG=ko_KR.UTF-8
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
rawhide
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Caolan McNamara
:
Depends On: 84611
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-06-12 07:30 EDT by sangu
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version: -1.9.122-4.2.0.fc5
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-08-08 01:12:22 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Select Bitstream Vera Sans Bold In ko_KR.UTF-8 (2.68 KB, image/png)
2005-06-12 07:30 EDT, sangu
no flags Details
Select Bitstream Vera Sans Bold In en_US.UTF-8 (4.13 KB, image/png)
2005-06-12 07:31 EDT, sangu
no flags Details
Bitstream Vera Sans Bold In en_US.UTF-8 (4.13 KB, image/png)
2005-06-12 07:32 EDT, sangu
no flags Details
screenshot now in 1.9.116-3 (24.76 KB, image/png)
2005-07-13 07:45 EDT, Caolan McNamara
no flags Details

  None (edit)
Description sangu 2005-06-12 07:30:49 EDT
Description of problem:
In LANG=ko_KR.UTF-8
Select Font doesn't display to different font on oowriter.

Version-Release number of selected component (if applicable):
openoffice.org-core-1.9.109-1.2.0.fc5

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. Execute oowriter
2. Select a font
3. Type char
  
Actual results:
different font

Expected results:
Select font

Additional info:
But This problem doesn't happen in en_US.UTF-8
Comment 1 sangu 2005-06-12 07:30:50 EDT
Created attachment 115331 [details]
Select Bitstream Vera Sans Bold In ko_KR.UTF-8
Comment 2 sangu 2005-06-12 07:31:57 EDT
Created attachment 115332 [details]
Select Bitstream Vera Sans Bold In en_US.UTF-8
Comment 3 sangu 2005-06-12 07:32:37 EDT
Created attachment 115333 [details]
Bitstream Vera Sans Bold In en_US.UTF-8
Comment 4 Caolan McNamara 2005-07-07 06:15:11 EDT
This may be related to bug 161272
Comment 5 Caolan McNamara 2005-07-13 07:45:18 EDT
Created attachment 116700 [details]
screenshot now in 1.9.116-3
Comment 6 sangu 2005-08-05 11:11:09 EDT
This problem happens again in openoffice.org 1.9.122-3.2.0.fc5.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.