Bug 160509 - Screen goes black when logging out of X
Screen goes black when logging out of X
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 161242
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xorg-x11 (Show other bugs)
4
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: X/OpenGL Maintenance List
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-06-15 11:07 EDT by Adriano Caloiaro
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-08-30 04:25:13 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Adriano Caloiaro 2005-06-15 11:07:36 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050524 Fedora/1.0.4-4 Firefox/1.0.4

Description of problem:
When I go to logout from X it logs out fine, but instead of going back to text mode, the screen stays black.  However, the system is not locked and I can issue commands as normal (such as startx, reboot, etc.). 

Version-Release number of selected component (if applicable):
xorg-x11-6.8.2-31

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Boot into init level 3
2. startx
3. logout
  

Actual Results:  Black screen (But monitor does not go to sleep)

Expected Results:  Fall back to text mode

Additional info:

Worked fine in every previous release of Fedora Core until I upgraded to FC4 yesterday afternoon.
Comment 1 John Villalovos 2005-06-17 01:42:50 EDT
This seems like a dupe of Bug 160453
Comment 2 Mike A. Harris 2005-06-22 17:23:25 EDT
Please review libvgahw everyone, and try using the libvgahw.a module
that is linked to from that bug report.  This is just a hunch I'd like
to test to see if the problem reported on Matrox and Intel hardware is also
causing problems on Trident and other hardware.

https://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=161242

Anyone who can test this and provide feedback, would be greatly appreciated.

Thanks in advance.


Comment 3 Mike A. Harris 2005-08-30 04:25:13 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of 161242 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.