Bug 168395 - SAN boot fails if install target is multipathed
SAN boot fails if install target is multipathed
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 168393
Product: Red Hat Enterprise Linux 4
Classification: Red Hat
Component: lvm2 (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Alasdair Kergon
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2005-09-15 13:29 EDT by Arthur Benoit
Modified: 2007-11-30 17:07 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2005-09-16 12:55:52 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Arthur Benoit 2005-09-15 13:29:55 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0; .NET CLR 1.1.4322)

Description of problem:
I install my OS on an EMC Clariion LUN. After the install completes the host gets rebooted. Once the host is back up I find that /boot is not mounted. In the /var/log/messages file is see errors LABEL=/boot duplicate not mounted. If all but one active paths are removed I do not see the problem. The issue is that during the system boot up the LABEL does not appear to be in any way compared to the duplicate LABEL's. In a multipath enviroment every device will need to be available through several alternate paths. A simple check for a unique disk identifier would most likely fix the problem.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.Install OS on multipath target with 2 or more active methods of connection

Expected Results:  /boot was not mounted.

Additional info:
Comment 1 Suzanne Hillman 2005-09-16 12:55:52 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of 168393 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.