Bug 169240 - Evolution: Missing "Written by" credits information
Evolution: Missing "Written by" credits information
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: evolution (Show other bugs)
i686 Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Matthew Barnes
: 181905 (view as bug list)
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2005-09-25 21:28 EDT by Peter Gordon
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version: 2.2.3-4
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-05-15 16:03:52 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Peter Gordon 2005-09-25 21:28:30 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.10) Gecko/20050909 Epiphany/1.6.5

Description of problem:
The "Written by" tab in the evolutions credits window is empty. The "Documented by" tab seems to be fine.  

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. Open Evolution
2. Click "Help" in the main menu and select "About Evolution..."
3. Click the "Credits" button and go to the "Written by" tab.

Actual Results:  It is empty.

Expected Results:  It should have listed the names of the Evolution hackers.

Additional info:

This also happened on my Gentoo box about two months ago (Gentoo bug #98491[1]), and Leonardo mentioned that the author list needed a patch to fix an invalid character in it. 

[1] http://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=98491
Comment 1 Peter Gordon 2005-10-29 01:36:20 EDT
Not to be rude or anything, but it's been more than a month and still no fix for
this? Not even status from a dev? :( 

(Granted, it's nothing major at all..)
Comment 2 Dave Malcolm 2005-10-31 14:00:41 EST
Thanks for the bug report (and the reminder)

I've been treating this as a low priority issue, as it seems to work OK in the
latest development builds (2.4.*), and I have plenty of other bugs that I'm
working on, alas.

If you provide me with a patch, I'll put out an update for FC4, but otherwise
I'm not planning to spend time on this.  Thanks for your understanding (and if
you can supply a patch, that'd be great - is it actually fixed in Gentoo: I
couldn't see the patch in that bugzilla entry)
Comment 3 Peter Gordon 2005-10-31 19:57:21 EST
Thanks, Dave.

According to the Gentoo changelog[1], the patch was applied from upstream in
their 2.2.3-r1 release, so I can only presume it's been fixed in the the 2.4
Evolution.  I'll try it out on my Rawhide install when I get home and let you
know how it goes.

Comment 4 Peter Gordon 2005-10-31 19:58:17 EST
Erm. I just noticed that the patch was there too.

Comment 5 Dave Malcolm 2005-11-01 13:07:19 EST
Thanks!   I've pushed out a test update for FC4 with that patch:

Please can you test that update and confirm that it fixes things.
Comment 6 Peter Gordon 2005-11-01 19:10:14 EST
Seems to be just fine now. Thanks a lot, Dave. :)
Comment 7 n0dalus 2006-02-18 09:31:07 EST
*** Bug 181905 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 9 Peter Gordon 2006-05-15 16:03:52 EDT
2.2.3-4 was pushed out to FC4 updates some time ago which fixed this. I'm
closing this bug, then. Thanks!

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.