Bug 169777 - OOo stops responding after inserting a few characters
OOo stops responding after inserting a few characters
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
4
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Caolan McNamara
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-10-03 11:08 EDT by Farzaneh Sarafraz
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-10-03 12:44:41 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Farzaneh Sarafraz 2005-10-03 11:08:39 EDT
Description of problem:
OpenOffice.org stops responding after inserting a few characters into a new
document. The issue applies to all the OOo components.

Version-Release number of selected component (if applicable):
openoffice.org-core-1.9.125-1.1.0.fc4


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Open one OOo component.
2. Make a new Text Document, or new Spreadsheet.
3. Insert a few characters.
  
Actual results:
OOo stops responding.

Expected results:
Work!


Additional info:
After closing the application, this message is displayed:
/usr/lib/openoffice.org2.0/program/soffice: line 164:  3247 Killed    
"$sd_prog/$sd_binary" "$@"
Comment 1 Caolan McNamara 2005-10-03 11:31:15 EDT
do you have accessibility enabled ? i.e. preferences->accessibility->assistive
technology support ?

If so then this is a basically a manifestation of bug 169323 which I have a fix
for in rawhide, and plan to put in the next fc4 update
Comment 2 Farzaneh Sarafraz 2005-10-03 12:44:41 EDT
Yes. Disabling accessibility will resolve the problem.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.