Bug 1709695 - 'initial organization' and 'initial location' does not assign to Satellite/Integral Capsule
Summary: 'initial organization' and 'initial location' does not assign to Satellite/In...
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Satellite
Classification: Red Hat
Component: Organizations and Locations
Version: 6.6.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
medium vote
Target Milestone: 6.6.0
Assignee: Samir Jha
QA Contact: vijsingh
URL:
Whiteboard:
: 1714237 1715355 1719283 1745698 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2019-05-14 07:35 UTC by vijsingh
Modified: 2019-10-22 19:51 UTC (History)
7 users (show)

Fixed In Version: tfm-rubygem-katello-3.12.0.3-11
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2019-10-22 19:51:47 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)
Screen (78.22 KB, application/gzip)
2019-05-14 07:35 UTC, vijsingh
no flags Details


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Foreman Issue Tracker 27014 Normal Closed 'initial organization' and 'initial location' does not assign to Satellite/Integral Capsule 2020-07-30 09:00:37 UTC

Description vijsingh 2019-05-14 07:35:17 UTC
Created attachment 1568304 [details]
Screen

Description of problem:
'initial organization' and 'initial location' does not assign to Satellite

Version-Release number of selected component (if applicable):

Satellite 6.6 snap 2.0

How reproducible:

Always

Steps to Reproduce:

1. Install Satellite and run installer as below:

   # yum -y install satellite
   # satellite-installer --scenario satellite

2. On GUI go at below path to see the assigned Organization/Location to Capsule/Satellite:
  
  Infrastructure => Capsules => See Satellite/Capsule 'Locations' and 'Organizations' 
 
  at above it would shows as 'None found'


3. Now go ti Edit as below :

 Infrastructure => Capsules => Click on <Satellite/Capsule name> => Edit 

 Under 'Locations' and 'Organization' tab shows 'initial organization' and 'initial location' as selected.

Actual results:

'Locations' and 'Organization' shows as selected but does not assigned 

Expected results:

'Locations' and 'Organization' should be selected and assigned 

Additional info:

Attached screenshots for reference.

Comment 10 Jan Hutař 2019-06-03 15:04:35 UTC
*** Bug 1714237 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 11 Brad Buckingham 2019-06-06 16:38:08 UTC
*** Bug 1715355 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 12 Justin Sherrill 2019-06-10 18:39:13 UTC
Created redmine issue https://projects.theforeman.org/issues/27014 from this bug

Comment 13 Bryan Kearney 2019-06-10 20:02:04 UTC
Upstream bug assigned to tomckay@redhat.com

Comment 14 Brad Buckingham 2019-06-14 13:05:04 UTC
*** Bug 1719283 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 15 Lukáš Hellebrandt 2019-06-19 14:25:41 UTC
I noticed the same happens for default domain

Comment 17 vijsingh 2019-07-03 12:14:16 UTC
ON_QA Verified

@satellite 6.6 snap 9.0

Comment 19 Brad Buckingham 2019-09-05 20:56:46 UTC
*** Bug 1745698 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 20 Bryan Kearney 2019-10-22 19:51:47 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHSA-2019:3172


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.