Bug 17357 - sendmail is not accepting connections
Summary: sendmail is not accepting connections
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 16098
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: sendmail   
(Show other bugs)
Version: 7.0
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Florian La Roche
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-09-08 13:38 UTC by Jay Pfaffman
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-09-08 13:39:00 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Jay Pfaffman 2000-09-08 13:38:58 UTC
Perhaps I'm just dramatically dense, but I've been working with sendmail
under linux since before RedHat was around.  I've installed sendmail; it's
running, but it's not accepting connections at port 25.  I first noticed
because fetchmail can't talk to it; I can't telnet to port 25.  "Connection
refused"  I don't think I've changed any of the sendmail files that were
installed by the RPM.  There are no clues in the logs (messages or
maillog).

Thanks.

Comment 1 Nalin Dahyabhai 2000-09-11 18:45:44 UTC
Sendmail listening was disabled prior to the beta as a security measure; this
turned out to cause too many problems and it has since been switched back on.

*** This bug has been marked as a duplicate of 16098 ***


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.