Bug 177002 - loop back mounting does work fast enough
loop back mounting does work fast enough
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kernel (Show other bugs)
x86_64 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Dave Jones
Brian Brock
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2006-01-05 00:58 EST by Dan Carpenter
Modified: 2015-01-04 17:24 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-05-05 08:53:42 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
Script to mount loop back images (587 bytes, text/plain)
2006-01-05 01:01 EST, Dan Carpenter
no flags Details

  None (edit)
Description Dan Carpenter 2006-01-05 00:58:38 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.10) Gecko/20050716 Firefox/1.0.6

Description of problem:
I've got a bunch of floppy disk images and I'm trying to loop back mount them and extract them but the loop back mounting is failing unless I add long pauses.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
I've attached my script that I use to unpack the floppy disks.  

Actual Results:  Some of the floppys are mounted right away.  Others take a 2 or 3 tries before I can mount them.

Expected Results:  They all should have been mounted right away.

Additional info:
Comment 1 Dan Carpenter 2006-01-05 01:01:28 EST
Created attachment 122808 [details]
Script to mount loop back images
Comment 2 Dave Jones 2006-01-05 01:06:54 EST
anything in dmesg when it fails ?
does it consistently fail on certain images ?  can you point me at some of these
images if they're downloadable so I can try to repeat this ?
Comment 3 Dave Jones 2006-02-03 01:06:32 EST
This is a mass-update to all currently open kernel bugs.

A new kernel update has been released (Version: 2.6.15-1.1830_FC4)
based upon a new upstream kernel release.

Please retest against this new kernel, as a large number of patches
go into each upstream release, possibly including changes that
may address this problem.

This bug has been placed in NEEDINFO_REPORTER state.
Due to the large volume of inactive bugs in bugzilla, if this bug is
still in this state in two weeks time, it will be closed.

Should this bug still be relevant after this period, the reporter
can reopen the bug at any time. Any other users on the Cc: list
of this bug can request that the bug be reopened by adding a
comment to the bug.

If this bug is a problem preventing you from installing the
release this version is filed against, please see bug 169613.

Thank you.
Comment 4 John Thacker 2006-05-05 08:53:42 EDT
Closing per previous comment.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.