Bug 18586 - Installer cashes during Swap formating
Summary: Installer cashes during Swap formating
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 18032
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer
Version: 7.0
Hardware: i386
OS: Linux
high
high
Target Milestone: ---
Assignee: Michael Fulbright
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-10-07 03:32 UTC by Need Real Name
Modified: 2005-10-31 22:00 UTC (History)
0 users

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2000-10-08 20:20:29 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Need Real Name 2000-10-07 03:32:04 UTC
Hello Red Hat Support and/or QA team,

I've been trying to figure out the why I'm getting an error when running 
the installer. I found an Issue very similar to this one reported on bug 
#18571. When the Installer goes to format the swap space the Installer 
crashes and gives me the following output:

Traceback (innermost last):
  File "/usr/bin/anaconda", line 438, in ?
    intf.run(todo, test = test)
  File "/var/tmp/anaconda-7.0.1//usr/lib/anaconda/text.py", line 1030, in 
run
    rc = apply (step[1](), step[2])
  File "/var/tmp/anaconda-7.0.1//usr/lib/anaconda/text.py", line 507, in 
__call__
    if todo.doInstall ():
  File "/var/tmp/anaconda-7.0.1//usr/lib/anaconda/todo.py", line 1480, in 
doInstall
    if self.method.systemMounted (self.fstab, self.instPath, 
self.hdList.selected()):
  File "/var/tmp/anaconda-7.0.1//usr/lib/anaconda/image.py", line 46, in 
systemMounted
    self.loopbackFile = mntPoint + fstab.filesystemSpace(mntPoint)[0][0] + 
\
  File "/var/tmp/anaconda-7.0.1//usr/lib/anaconda/fstab.py", line 258, in 
filesystemSpace
    space.append((mntpoint, isys.fsSpaceAvailable(topMount + '/' + 
mntpoint)))
  File "/usr/lib/anaconda/isys.py", line 16, in fsSpaceAvailable
    return _isys.devSpaceFree(fsystem)
SystemError: (2, 'No such file or directory')

Local variables in innermost frame:
fsystem: /mnt/sysimage//windows

ToDo object:
(itodo
ToDo
p1
(dp2
S'method'
p3
(iimage
CdromInstallMethod
p4
(dp5
S'progressWindow'
p6

<failed>

Do you any Fixes for this, since we are trying to use this machine as an 
Oracle 8i server. Thanks in advance for your help on this matter. 

Regards,
M. Crispin

Comment 1 Daniel Roesen 2000-10-08 20:20:27 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 18032 ***


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.