Bug 1913290 - Settings "Content" page disappeared after setting the http-proxy.
Summary: Settings "Content" page disappeared after setting the http-proxy.
Keywords:
Status: VERIFIED
Alias: None
Product: Red Hat Satellite
Classification: Red Hat
Component: Settings
Version: 6.9.0
Hardware: x86_64
OS: Linux
unspecified
high
Target Milestone: 6.9.0
Assignee: Ondřej Pražák
QA Contact: Devendra Singh
URL:
Whiteboard:
: 1919562 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2021-01-06 13:09 UTC by Devendra Singh
Modified: 2021-04-12 19:16 UTC (History)
6 users (show)

Fixed In Version: foreman-2.3.1.4-1
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Private Priority Status Summary Last Updated
Foreman Issue Tracker 31603 0 Normal Closed Settings "Content" page disappeared after setting the http-proxy. 2021-02-12 06:43:10 UTC

Description Devendra Singh 2021-01-06 13:09:14 UTC
Description of problem: Settings "Content" page disappeared after setting the http-proxy.


Version-Release number of selected component (if applicable):
6.9 Snap7

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. Install new satellite
2. Configure http-proxy.
3. Go to Administrator-->Settings--> Content and select the Default HTTP Proxy.
4. Refresh the page
5- Administrator-->Settings--> Content page get disappeared 

Actual results:
Settings content page disappeared.

Expected results:
Settings content page should not be disappeared. 

Additional info:

Comment 2 Tomer Brisker 2021-01-11 06:06:14 UTC
Created redmine issue https://projects.theforeman.org/issues/31603 from this bug

Comment 3 Bryan Kearney 2021-01-11 14:28:12 UTC
Upstream bug assigned to oprazak@redhat.com

Comment 4 Bryan Kearney 2021-01-11 14:28:14 UTC
Upstream bug assigned to oprazak@redhat.com

Comment 5 Bryan Kearney 2021-01-13 13:27:35 UTC
Moving this bug to POST for triage into Satellite since the upstream issue https://projects.theforeman.org/issues/31603 has been resolved.

Comment 6 Justin Sherrill 2021-01-25 18:09:08 UTC
*** Bug 1919562 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 8 Devendra Singh 2021-01-29 08:41:22 UTC
Verified on 6.9 Snap 11.

Verification points:

1: Install the satellite with the latest snap 6.9 Snap 11.
2: Go To Infrastructure--> Http-proxies --> create new http proxy.
3- Go to Administer-> Settings -> Content -> Click on "Default HTTP Proxy" -> Set new created proxy
4- Reload the page, the "Default HTTP Proxy" gets changed with the new created proxy.

5- The content page Administer-> Settings -> Content didn't disappear after changing the proxy.
6- Verified the foreman package

# rpm -qa|grep foreman-2.3.1.4-1
foreman-2.3.1.4-1.el7sat.noarch


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.