Bug 1945 - Netscape doesn't work
Netscape doesn't work
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: netscape (Show other bugs)
6.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-04-02 00:48 EST by yngguru
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-04-12 10:40:39 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description yngguru 1999-04-02 00:48:56 EST
Running the command netscape produces:
You don't have netscape installed.
You don't have  installed.

  Running the command "netscape-communicator" produces:
You don't have netscape-communicator installed.
Comment 1 Bill Nottingham 1999-04-02 22:57:59 EST
Do you?

What does rpm -V netscape-common, rpm -V netscape-communicator,
rpm -V netscape-navigator, ls -l /usr/lib/netscape say?
Comment 2 Preston Brown 1999-04-09 14:59:59 EDT
this smacks of a configuration error, or misinstalled RPM for
Netscape.  we cannot reproduce the error, nor do we have other reports
of netscape failing from anyone.  And netscape is very heavily used,
so we do not believe this is a bug.
Comment 3 yngguru 1999-04-09 23:54:59 EDT
rpm does not work on my machine, as noted before in bug #1974.
Comment 4 Bill Nottingham 1999-04-12 10:40:59 EDT
perhaps you have a bad version of RPM installed; there were
bad ones on mirror sites. reinstall RPM from a good copy
(try rpm -K rpm-2.xxx.rpm), and then reinstall netscape.
Reopen if the problem persists.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.