Bug 20017 - Procinfo showing wrong uptime
Procinfo showing wrong uptime
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 18673
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: procinfo (Show other bugs)
7.0
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bernhard Rosenkraenzer
Aaron Brown
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-10-30 04:36 EST by Tim Lundstrvm
Modified: 2007-04-18 12:29 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-10-30 04:37:01 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Tim Lundstrvm 2000-10-30 04:36:58 EST
The procinfo output shows:

Bootup: Mon Oct 23 11:00:19 2000    Load average: 1.18 1.42 1.46 4/90 20298

user  :   1d  2:49:46.03  15.9%  page in :  6812698  disk 1:   826100r 
590591w
nice  :      14:19:21.66  79.2%  page out:  1452032
system:       8:00:55.53   4.8%  swap in :  1123966
idle  :       0:09:31.42   0.1%  swap out:   264810
uptime:   2d  1:19:34.62         context :528012470

while uptime shows (correctly);

 10:38am  up 7 days, 37 min,  5 users,  load average: 1.18, 1.42, 1.46

The report of nice-time seems to be very wrong which makes the sum of
uptime to be wrong.
Comment 1 Bernhard Rosenkraenzer 2000-10-30 05:17:21 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 18673 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.