Bug 22069 - Error During Setup
Error During Setup
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Brock Organ
: 22320 22394 22864 (view as bug list)
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2000-12-11 14:07 EST by Jeb Scarbrough
Modified: 2007-04-18 12:30 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2001-01-02 11:15:08 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
dump file (2.15 KB, text/plain)
2000-12-11 14:08 EST, Jeb Scarbrough
no flags Details

  None (edit)
Description Jeb Scarbrough 2000-12-11 14:07:22 EST
Traceback (innermost last):
  File "/var/tmp/anaconda-7.0.1//usr/lib/anaconda/iw/progress_gui.py", 
line 20, in run
    rc = self.todo.doInstall ()
  File "/var/tmp/anaconda-7.0.1//usr/lib/anaconda/todo.py", line 1664, in 
    self.x.write (self.instPath + "/etc/X11")
  File "/var/tmp/anaconda-7.0.1//usr/lib/anaconda/xf86config.py", line 
895, in write
    config4 = self.Version4Config ()
  File "/var/tmp/anaconda-7.0.1//usr/lib/anaconda/xf86config.py", line 
1173, in Version4Config
    info["enableVariant"] = ""
NameError: info

Local variables in innermost frame:
data: {'screenModes': '\012\011Subsection "Display"\012        
\011Depth       16\012                Modes       "800x600" \012
\011EndSubsection\012', 'videoRam': '', 'pex5Mod': '\012
\011Load "pex5"', 'XkbModel': 'pc104', 'monitorVert': '55.0-
100.0', 'mouseDevice': 'psaux', 'cardVendor': 'Matrox Millennium 
(generic)', 'cardsOptions': '\011# no known 
options', 'XkbRules': 'xfree86', 'cardBoardName': 'Matrox Millennium 
(generic)', 'ia64Mods': '', 'XkbLayout': 'us', 'nonSparcMods': '\012
\011Load "fbdevhw"', 'defaultDepth': '', 'XkbOptions': '', 'cardID': 'Matro
x Millennium 
(generic)', 'emulate3': 'no', 'enableOptions': '#', 'monitorHoriz': '31.0-
65.0', 'enableVariant': '#', 'XkbVariant': 'nodeadkeys', 'mouseProto': 'PS/
2', 'files': '\012# The location of the RGB database.  Note, this is the 
name of the\012# file minus the extension (like ".txt" or ".db").  There 
is normally\012# no need to change the default.\012\012    
RgbPath\011"/usr/X11R6/lib/X11/rgb"\012\012# Multiple FontPath entries are 
allowed (they are concatenated together)\012# By default, Red Hat 6.0 and 
later now use a font server independent of\012# the X server to render 
fonts.\012\012    FontPath   "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/TrueType"\012    
FontPath   "unix/:7100"\012'}
self: <xf86config.XF86Config instance at 829c458>
maxdepth: 16
res: 800x600
test: 0
mouseProto: PS/2
emulate3: no
modes: ['800x600']
depth: 32
	Subsection "Display"
        	Depth       16
                Modes       "800x600" 

ToDo object:

Comment 1 Jeb Scarbrough 2000-12-11 14:08:15 EST
Created attachment 6272 [details]
dump file
Comment 2 Michael Fulbright 2000-12-12 11:53:39 EST
Could you please give step by step instructions on how to reproduce this problem?
Comment 3 Michael Fulbright 2000-12-18 11:47:14 EST
*** Bug 22394 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 4 Michael Fulbright 2000-12-18 12:25:41 EST
*** Bug 22320 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 5 Brent Fox 2000-12-18 19:23:47 EST
This is fixed in cvs now.
Comment 6 Brent Fox 2001-01-02 11:15:05 EST
*** Bug 22864 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.