Bug 224358 - Pup/Pirut crah, even after having been un/re-installed
Pup/Pirut crah, even after having been un/re-installed
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 224292
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: pirut (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2007-01-25 08:02 EST by Sam Baynham
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2007-01-25 12:16:00 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Sam Baynham 2007-01-25 08:02:20 EST
Description of problem: Pup/Pirut, refuse to run. Uninstalling and reinstlling
does not help.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:
Unknown. Likely un reproduceable

Steps to Reproduce:
Probably will not reproduce

Actual results:

Component: Software Manager
Summary: TB8a9160cb comps.py:143:parse_package_list:CompsException

Traceback (most recent call last):
  File "/usr/sbin/pirut", line 453, in ?
  File "/usr/sbin/pirut", line 449, in main
  File "/usr/sbin/pirut", line 358, in run
  File "/usr/sbin/pirut", line 373, in doRefresh
  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/pirut/__init__.py", line 153, in reposSetup
  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/yum/__init__.py", line 408, in doGroupSetup
  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/yum/comps.py", line 339, in add
    group = Group(elem)
  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/yum/comps.py", line 57, in __init__
  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/yum/comps.py", line 133, in parse
  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/yum/comps.py", line 143, in
    raise CompsException

Local variables in innermost frame:
genre: optinoal
self: Graphics
package: digikam
packagelist_elem: <Element 'packagelist' at 0x9a9c110>
child: <Element 'packagereq' at 0x9a9c020>

Expected results:

Additional info:
Comment 1 Raphael Chaleil 2007-01-25 08:53:00 EST
I have exactly the same problem with FC6 x86_64, same summary and same package
Comment 2 Jacek Piskozub 2007-01-25 10:30:37 EST
This is a dupe of bug 224292
Comment 3 Michael Schwendt 2007-01-25 12:16:00 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 224292 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.