Bugzilla (bugzilla.redhat.com) will be under maintenance for infrastructure upgrades and will not be available on July 31st between 12:30 AM - 05:30 AM UTC. We appreciate your understanding and patience. You can follow status.redhat.com for details.
Bug 229614 - Adaptec 2400 IDE RAID card is not detected
Summary: Adaptec 2400 IDE RAID card is not detected
Keywords:
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 228946
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kernel
Version: 6
Hardware: i386
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Kernel Maintainer List
QA Contact: Brian Brock
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2007-02-22 04:17 UTC by Toshio Yakawa
Modified: 2007-11-30 22:11 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-02-22 14:26:22 UTC
Type: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Toshio Yakawa 2007-02-22 04:17:50 UTC
Hi,

I can not install Fedora Core 6 on an Adaptec 2400 ATA/IDE RAID 5 set. The i2o 
block drivers are loads during the pre-graphical installation stage. But the 
RAID 5 set fail to detect in the disk partition utility.

The computer has one dual core 2 Intel i945 chipset motherboard.

I am looking forward for any assistance.

Thanks,
Paul
MCSE/MCSA

Comment 1 Chuck Ebbert 2007-02-22 14:26:22 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 228946 ***


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.