Bug 232097 - rhn-applet does not change from red ! to blue checkmark when system is fully updated
rhn-applet does not change from red ! to blue checkmark when system is fully ...
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 232679
Product: Red Hat Enterprise Linux 4
Classification: Red Hat
Component: rhn-applet (Show other bugs)
4.4
x86_64 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Shannon Hughes
Beth Nackashi
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-03-13 17:07 EDT by Beth Nackashi
Modified: 2007-11-16 20:14 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-03-20 12:24:25 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
illustration of the same happening on RHEL4/i386 xen guest (148.19 KB, image/png)
2007-06-14 11:09 EDT, Matěj Cepl
no flags Details

  None (edit)
Description Beth Nackashi 2007-03-13 17:07:49 EDT
Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):
rhn-applet-2.1.25-22

How reproducible:
x86_64

Steps to Reproduce:
1.  Load the latest rhn-applet onto an x86_64 box.
2.  Update the box fully.
3.  
  
Actual results:
rhn-applet will never change to blue checkmark, even if you restart the applet,
change the rhnsd interval and restart that, etc.

Expected results:
rhn-applet changes to blue checkmark

Additional info:
Comment 1 Beth Nackashi 2007-03-13 17:09:41 EDT
Ooop, sorry.  Forgot to fill in the Description of problem.

The rhn-applet never changes from the red exclamation point to the blue
checkmark when an x86_64 box is fully updated.  It works on i386.
Comment 3 Shannon Hughes 2007-03-20 12:24:25 EDT
there is a known issue with the server side applet xmlrpc handlers only able to
send back server arch information instead of sending back multiple arches in the
case of a x86_64 channel. this is the same issue with 232679. marking this one
as a duplicate and encourage qa to use both bugs as separate test cases when
verifying. 

*** This bug has been marked as a duplicate of 232679 ***
Comment 4 Matěj Cepl 2007-06-14 11:09:57 EDT
Created attachment 157010 [details]
illustration of the same happening on RHEL4/i386 xen guest

The same problem with xen RHEL4/i386 full-virt xen guest on F7/x86_64 host.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.