Bug 235066 - Installation does not launch graphical installer
Summary: Installation does not launch graphical installer
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xorg-x11-drv-vesa   
(Show other bugs)
Version: rawhide
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: X/OpenGL Maintenance List
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords: Reopened
: 238298 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2007-04-03 17:30 UTC by Dag Bjerkeli
Modified: 2018-04-11 09:00 UTC (History)
4 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-06-05 09:11:33 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
anaconda.xlog from the installation (89.80 KB, text/plain)
2007-04-03 17:30 UTC, Dag Bjerkeli
no flags Details
Anaconda log from fc7 test 4 (6.93) (13.21 KB, text/plain)
2007-04-28 15:46 UTC, Dag Bjerkeli
no flags Details
X.log from fc7 test 4 (6.93) (89.42 KB, text/plain)
2007-04-28 15:46 UTC, Dag Bjerkeli
no flags Details
Xorg.0.log of installed F7 on a Z61M with an ATI Radeon X1400 (97.65 KB, text/plain)
2007-06-01 22:49 UTC, Florian Sievert
no flags Details

Description Dag Bjerkeli 2007-04-03 17:30:49 UTC
Description of problem:
Anaconda fails to start the graphical installation system and falls down on text
based installation.

Version-Release number of selected component (if applicable):
FC7 test3

How reproducible:
Every time

Steps to Reproduce:
1. Boot FC7 test 3 DVD
2. Select graphical installation
3.
  
Actual results:
Text installtion begins after X fails to start

Expected results:
X based installation

Additional info:
The computer in question is a laptop HP/Compaq nw8440. Graphical card on that
system is ATI Rage X1600.

Comment 1 Dag Bjerkeli 2007-04-03 17:30:49 UTC
Created attachment 151592 [details]
anaconda.xlog from the installation

Comment 2 Matthew Miller 2007-04-10 16:35:20 UTC
Fedora 7 test bugs should be filed against "devel", not against test1/2/3. This
isn't obvious, I know. Moving this report so it isn't lost.

This is a bulk message -- I apologize if this was actually meant to be targeted
against a different release. If so, please fix or let me know. Thanks.

Comment 3 Dag Bjerkeli 2007-04-28 15:44:46 UTC
I just tested 6.93 on the same computer.  Graphical install does not start. 
anaconda.log and X.log is attached.



Comment 4 Dag Bjerkeli 2007-04-28 15:46:01 UTC
Created attachment 153712 [details]
Anaconda log from fc7 test 4 (6.93)

Comment 5 Dag Bjerkeli 2007-04-28 15:46:37 UTC
Created attachment 153713 [details]
X.log from fc7 test 4 (6.93)

Comment 6 Adam Jackson 2007-05-09 18:40:55 UTC
rpm -q xorg-x11-drv-vesa

I could swear I've fixed this like five times by now...

Comment 7 Adam Jackson 2007-05-09 20:19:58 UTC
Actually, think I see the problem.  Should be fixed in xorg-x11-drv-vesa 1.3.0-6.

Comment 8 Adam Jackson 2007-05-26 18:08:54 UTC
*** Bug 238298 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 9 Florian Sievert 2007-06-01 22:49:38 UTC
Created attachment 155952 [details]
Xorg.0.log of installed F7 on a Z61M with an ATI Radeon X1400

Comment 10 Sebastian Vahl 2007-06-05 01:04:15 UTC
reopened the bug because Florian Sievert doesn't seem to have the (bugzilla)
rights to do so. See comment #9.

Comment 11 Matěj Cepl 2007-06-05 09:11:33 UTC
Closing again -- we are talking here about ATI X1600. For ATI X 1400 we have bug
241491.

Comment 12 Matěj Cepl 2007-06-05 09:12:24 UTC
Damn, line wrapping -- I mean bug 241491


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.