Bug 238645 - Update to xorg-X11-server-Xorg.i386 hosed my xorg.conf
Update to xorg-X11-server-Xorg.i386 hosed my xorg.conf
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 238575
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xorg-x11-server (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: X/OpenGL Maintenance List
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2007-05-01 19:48 EDT by Casper Gasper
Modified: 2007-11-30 17:12 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2007-05-03 18:19:39 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
Xorg.log (38.89 KB, text/plain)
2007-05-01 19:48 EDT, Casper Gasper
no flags Details

  None (edit)
Description Casper Gasper 2007-05-01 19:48:50 EDT
Description of problem:
Xserver wouldn't start after updating and rebooting -- screen would flash black
and white, and then go white and stay that way.  Then it couldn't be killed with
Not sure what changed in my xorg.conf, but the last mod date made me think it
had been changed during package installation, and recreating it with Xorg
-configure seemed to work.  

Version-Release number of selected component (if applicable):
xorg-x11-proto-devel.i386 7.2-9.fc7 

How reproducible:

Steps to Reproduce:
Actual results:

Expected results:

Additional info:
Comment 1 Casper Gasper 2007-05-01 19:48:50 EDT
Created attachment 153905 [details]
Comment 2 Adam Jackson 2007-05-03 18:19:39 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of 238575 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.