Bug 240913 - Only partial email message shown on failed GPG verification
Summary: Only partial email message shown on failed GPG verification
Status: CLOSED UPSTREAM
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: evolution   
(Show other bugs)
Version: 6
Hardware: x86_64
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Matthew Barnes
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks: 248384
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2007-05-22 20:17 UTC by Henrik Nordström
Modified: 2007-11-30 22:12 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-07-16 15:47:52 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Two messages where this problem is seen (6.59 KB, application/octet-stream)
2007-05-22 20:17 UTC, Henrik Nordström
no flags Details


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
GNOME Bugzilla 449531 None None None Never

Description Henrik Nordström 2007-05-22 20:17:32 UTC
Description of problem:

Only part of the received message is shown on failed GPG verification. Received
mail from a correspondent not having his key on the keyservers, and only
fragments of his message is shown in evolution.

Full message shown on reply etc however.

Version-Release number of selected component (if applicable):

evolution-2.8.3-2.fc6

How reproducible:

Always

Steps to Reproduce:
1. Open such message
2.
3.
  
Actual results:

Only part of the message displayed

Expected results:

Complete email message displayed, 

Additional info:

Fedora code 6 x86_64 running in sv_SE.UTF-8 locale.

Think problem appeared after last yum update (update about once/mont). Can't
remember seeing it before, but it's not very often I get gpg signatures from
unknown keys..

Comment 1 Henrik Nordström 2007-05-22 20:17:32 UTC
Created attachment 155198 [details]
Two messages where this problem is seen

Comment 2 Daniel de Kok 2007-06-17 21:35:30 UTC
This problem also occurs with Evolution in EL5. CentOS bug report reference:
http://bugs.centos.org/view.php?id=2148

Comment 3 Milan Crha 2007-06-20 17:37:40 UTC
Moving this upstream [1] and sent a patch there too. Thanks for your assistance.

[1] http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=449531

Comment 4 Matthew Barnes 2007-07-16 15:47:52 UTC
Cloned this for RHEL5.  See bug #248384.

Closing as UPSTREAM.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.