Bug 2491 - Can't query on version = 6.0
Can't query on version = 6.0
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Bugzilla
Classification: Community
Component: Bugzilla General (Show other bugs)
2.1rC
All Linux
medium Severity medium (vote)
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
:
: 2496 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-05-03 00:27 EDT by hargrove
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-05-03 17:17:04 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description hargrove 1999-05-03 00:27:05 EDT
The "version" list on the query page doesn't have an entry
for "6.0".
Comment 1 Jeff Johnson 1999-05-03 12:44:59 EDT
*** Bug 2496 has been marked as a duplicate of this bug. ***

It is not (yet) possible to sumbit 6.0-related bugs
Comment 2 Anonymous 1999-05-03 17:17:59 EDT
It works for me now...
Comment 3 Anonymous 1999-05-03 17:22:59 EDT
I just cleared my disk and memory caches in Netscape and went to
http://www.developer.redhat.com/bugzilla/query.cgi
The version list still ends at "5.9".
Comment 4 Anonymous 1999-05-04 14:15:59 EDT
OK, I take back the last comment.  "6.0" is in the list.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.