Bug 27774 - Wrong help browser user first time
Wrong help browser user first time
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 12399
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: gnome-libs (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jonathan Blandford
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-02-15 06:45 EST by Kjartan Maraas
Modified: 2013-04-02 00:15 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-03-20 19:03:29 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Kjartan Maraas 2001-02-15 06:45:15 EST
The first time you open a help file for a GNOME app it's opened in 
netscape. All subsequent tries open in gnome-help-browser. Reporting it 
here because I think it's a problem in the URL-handler capplet in gnomecc.
Comment 1 Glen Foster 2001-02-15 20:07:48 EST
This defect is considered MUST-FIX for Florence Release-Candidate #2
Comment 2 Havoc Pennington 2001-03-20 19:03:24 EST
Bug is in gnome-libs, libgnome/gnome-url.c, gnome_url_default_handler()
has the odd side effect of filling in the defaults, but since the author 
of gnome_url_show() didn't expect the odd side effect, it looks up the 
browser to use before calling gnome_url_default_handler().
Comment 3 Kjartan Maraas 2001-08-12 04:54:37 EDT
This works for me now. And I filed this two times it seems. Closing as duplicate.

*** This bug has been marked as a duplicate of 12399 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.