Bug 30236 - first login and sawfish workspace config
first login and sawfish workspace config
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 17674
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: sawfish (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Havoc Pennington
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-03-01 19:07 EST by Nicholas J Kreucher
Modified: 2007-04-18 12:31 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-03-19 20:25:43 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Nicholas J Kreucher 2001-03-01 19:07:43 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.76 [en] (X11; U; Linux 2.4.1-0.1.9smp i686)


upon the first initial login for a user, going to sawfish config, then
workspaces
then changing the number ot workspaces to one and making the rows=1 and 
cols=4 (or any number) then clicking OK makes the deskguide show still 4
workspaces
with 4 cols in them each (lots of desktops!). logging out and then logging
back in fixes the problem and deskguide_applet shows the correct number of
workspaces, cols an rows.

note that killing deskguide applet and then starting it back up does not
fix the problem, and that makes me think it's a sawfish problem.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. login to newly created account on fresh install
2. change sawfish workspaces=1, rows=1, cols=4
3. click OK
	

Actual Results:  deskguide applet still shows 4 workspaces and then 4 cols
of desktops in each (too many!)

Expected Results:  1 workspace with 4 desktops side by side (4 cols)

this has been happening ever since redhat 7 and also in helix-code/ximian
gnome
Comment 1 Havoc Pennington 2001-03-01 20:46:28 EST
John may know this one already
Comment 2 Need Real Name 2001-03-19 20:25:34 EST
This is due to the `preserve empty workspaces in pager' option being set. It
does seem like a misfeature though
Comment 3 Havoc Pennington 2001-07-12 14:59:36 EDT
Dup of 17674, upstream as http://bugzilla.eazel.com/show_bug.cgi?id=8409

*** This bug has been marked as a duplicate of 17674 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.