Bug 33275 - gnorpm fails to load on RedHat 6.2 systems upgraded to rpm 4.0.2
gnorpm fails to load on RedHat 6.2 systems upgraded to rpm 4.0.2
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 33085
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: gnorpm (Show other bugs)
6.2
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeff Johnson
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-03-26 13:45 EST by Victor J. Orlikowski
Modified: 2007-04-18 12:32 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-03-26 13:46:02 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Victor J. Orlikowski 2001-03-26 13:45:58 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.5; Windows NT 4.0)


On a RedHat 6.2 system, upgraded to rpm 4.0.2, gnorpm ceases to work, 
citing a missing library, librpm.so.0.
This problem likely affects all applications linked against rpm 3.0.x.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. Upgrade a RedHat 6.2 system to rpm 4.0.2
2. Run rpm --rebuilddb
3. Attempt to run gnorpm.
	

Actual Results:  gnorpm fails to load repeatably.

Expected Results:  gnorpm should have run.
Comment 1 Jeff Johnson 2001-03-26 14:52:49 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 33085 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.