Bug 373591 - Rpm install on ppc fails due to missing symbol (__clean_user)
Rpm install on ppc fails due to missing symbol (__clean_user)
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: gfs-kmod (Show other bugs)
powerpc Linux
urgent Severity urgent
: ---
: ---
Assigned To: Chris Feist
GFS Bugs
: ZStream
Depends On: 371971
  Show dependency treegraph
Reported: 2007-11-09 14:56 EST by Benjamin Kahn
Modified: 2010-01-11 22:27 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version: RHBA-2007-1106
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2007-12-03 08:44:24 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Benjamin Kahn 2007-11-09 14:56:04 EST
This bug has been copied from bug #371971 and has been proposed to be backported
to the 5.1 z-stream (EUS).
Comment 2 Robert Peterson 2007-11-09 15:28:42 EST
Build issue, rerouting to Chris.
Comment 3 Chris Feist 2007-11-21 16:12:13 EST
Fixed in gfs-kmod-0.1.19-7.1.1
Comment 6 errata-xmlrpc 2007-12-03 08:44:24 EST
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on the solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.