Bug 38884 - query.cgi shouldn't load javascript functions on default
query.cgi shouldn't load javascript functions on default
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Bugzilla
Classification: Community
Component: Bugzilla General (Show other bugs)
2.8
All Linux
medium Severity low (vote)
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
David Lawrence
:
: 22666 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-05-03 03:25 EDT by Arenas Belon, Carlo Marcelo
Modified: 2007-04-18 12:33 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-05-03 03:45:50 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Arenas Belon, Carlo Marcelo 2001-05-03 03:25:26 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.77 [en] (X11; U; Linux 2.4.2-2 i686)

Description of problem:
when loading http://bugzilla.redhat.com/bugzilla/query.cgi, the resulting
page is loading several javascript functions that are not totally enabled
(are supposed to work if ?jscript=1) is added.

when selecting any product there is a javascript error because there isn't
any javascript object loaded on Netscape 4.77

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. open the URL
2. select on any product
3.
	

Actual Results:  JavaScript error

Expected Results:  a simple HTML selection

Additional info:
Comment 1 Arenas Belon, Carlo Marcelo 2001-05-03 03:45:47 EDT
*** Bug 22666 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 2 David Lawrence 2001-09-18 10:05:52 EDT
Should be fixed now with the javascript version of the query.cgi page. Please
reopen this bug if it is not.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.