Bug 399571 - 'cluster request failed' during vgs command
'cluster request failed' during vgs command
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Cluster Suite
Classification: Red Hat
Component: lvm2-cluster (Show other bugs)
4
All Linux
urgent Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Milan Broz
Cluster QE
: ZStream
Depends On: 399361
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-11-26 10:42 EST by RHEL Product and Program Management
Modified: 2013-02-28 23:06 EST (History)
8 users (show)

See Also:
Fixed In Version: RHBA-2007-1096
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-12-11 17:48:21 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Comment 2 Milan Broz 2007-11-26 15:50:06 EST
Committed to lvm2-cluster-2.02.27-2.el4_6.1
Comment 4 Alasdair Kergon 2007-12-06 13:57:22 EST
see bug 364081 for details
Comment 5 Corey Marthaler 2007-12-07 11:25:59 EST
This bug has been verified fixed in
lvm2-2.02.27-2.el4_6.1/lvm2-cluster-2.02.27-2.el4_6.1
Comment 7 errata-xmlrpc 2007-12-11 17:48:21 EST
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on the solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2007-1096.html

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.