This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2016-09-28. It is expected to last about 1 hours
Bug 426185 - Unable to send redirected mail
Unable to send redirected mail
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: evolution (Show other bugs)
8
i686 Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Matthew Barnes
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-12-18 21:42 EST by Jonathan Slavin
Modified: 2008-03-16 17:59 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-03-16 17:59:03 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jonathan Slavin 2007-12-18 21:42:40 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.1.10) Gecko/20071213 Fedora/2.0.0.10-3.fc8 Firefox/2.0.0.10

Description of problem:
When I try to send e-mail evolution just sits there -- dialog box comes up but no progress is made until it times out.  I'm using the same configuration for the server (SMTP) that worked with Fedora Core 6.  In /var/log/messages I see:

Dec 18 21:12:43 localhost gnome-keyring-daemon[2364]: Credentials byte was not nul

with repeats as often as I try sending e-mail.  Receiving e-mail works fine.

Version-Release number of selected component (if applicable):
evolution-2.12.2-2.fc8

How reproducible:
Always


Steps to Reproduce:
1.start evolution
2.create e-mail message
3.click send/receive

Actual Results:
dialog box comes up; any e-mail on the pop server is downloaded; nothing happens with sending -- no progress bar motion -- until it times out

Expected Results:
messages should have been sent

Additional info:
as noted above, it would seem this is a problem with gnome-keyring and its interaction with evolution.  Apparently authentication is not happening.
Comment 1 Christopher Beland 2007-12-28 11:49:52 EST
I was having a similar problem; the fix in Bug 376691 resolved it.
Comment 2 Jonathan Slavin 2008-01-02 10:27:56 EST
This has turned out to be a problem only for re-directed e-mail (i.e. mail sent
via Message -> Forward As... -> Redirect.  I can send other mail just fine.
Comment 3 Matthew Barnes 2008-03-11 23:26:39 EDT
Sending redirected mail works fine for me with Evolution 2.22.0.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.