Bug 445991 - NV drivers
NV drivers
Status: CLOSED CANTFIX
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xorg-x11-drv-nv (Show other bugs)
rawhide
i386 Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: X/OpenGL Maintenance List
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-05-11 06:31 EDT by Frank Murphy
Modified: 2008-05-11 16:44 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-05-11 16:44:40 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
lspci (1.99 KB, text/plain)
2008-05-11 06:31 EDT, Frank Murphy
no flags Details
lshw snipped (1.47 KB, text/plain)
2008-05-11 06:31 EDT, Frank Murphy
no flags Details
xrandr (819 bytes, text/plain)
2008-05-11 06:33 EDT, Frank Murphy
no flags Details

  None (edit)
Description Frank Murphy 2008-05-11 06:31:01 EDT
Description of problem:
Not pick up dual output

Version-Release number of selected component (if applicable):
xorg-x11-drv-nv-2.1.8-1.fc9.i386

How reproducible:
product: G72 [GeForce 7300 LE]

Steps to Reproduce:
1. xrandr only one connector shown
2.
3.
  
Actual results:
One screen

Expected results:
Dual connectors

Additional info: have attached lspci, snipped lshw. 
(point of view branded, GeForce 7300 LE)
Comment 1 Frank Murphy 2008-05-11 06:31:01 EDT
Created attachment 305053 [details]
lspci
Comment 2 Frank Murphy 2008-05-11 06:31:56 EDT
Created attachment 305054 [details]
lshw snipped
Comment 3 Frank Murphy 2008-05-11 06:33:51 EDT
Created attachment 305055 [details]
xrandr
Comment 4 Frank Murphy 2008-05-11 06:35:24 EDT
Copies of xorg.0.log can be got from bug # 442250
https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=442250
Comment 5 Dave Airlie 2008-05-11 16:44:40 EDT
nv will never support dual-head on pre-G80 hardware. This is a decision from
nvidia that we can't change.

You could try using the nouveau driver instead, just change xorg.conf to Driver
"nouveau"

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.