Bug 446797 - MIC Streaming issue found in Audio Controller with RHEL 5.2 beta.
MIC Streaming issue found in Audio Controller with RHEL 5.2 beta.
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: kernel (Show other bugs)
5.2
All Linux
low Severity medium
: rc
: ---
Assigned To: Mauro Carvalho Chehab
Martin Jenner
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-05-16 00:34 EDT by Elavazhagan
Modified: 2008-11-20 15:45 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-11-20 15:45:52 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
sosreport (1.69 MB, application/octet-stream)
2008-05-16 00:34 EDT, Elavazhagan
no flags Details
soundcard log (956 bytes, application/octet-stream)
2008-05-16 00:37 EDT, Elavazhagan
no flags Details

  None (edit)
Description Elavazhagan 2008-05-16 00:34:08 EDT
Description of problem:
  We configured the audio controller sigmatel STAC9227 with RHEL 5.2 beta. 
Play back functionlity is working fine, but Mic streaming is not working? let 
me know how to resolve this issue.
 We set all the controls as unmute position by using alsamixer and using 
volume control option. Kindly see the attached sosreport and soundcard log.  

regards,
Elavazhagan K
 
  


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 Elavazhagan 2008-05-16 00:34:08 EDT
Created attachment 305621 [details]
sosreport
Comment 2 Elavazhagan 2008-05-16 00:37:26 EDT
Created attachment 305624 [details]
soundcard log
Comment 3 Martin Stransky 2008-06-02 07:08:21 EDT
Seems to be an alsa-driver issue.
Comment 4 Mauro Carvalho Chehab 2008-08-05 12:36:21 EDT
Probably, stac9227 pinout is incorrect for your motherboard.

Could you send us a dump of /proc/asound? 
(Something like tar xvfoj asound.tar.bz2 /proc/asound)

I also need to know what motherboard are you using.
Comment 6 Mauro Carvalho Chehab 2008-10-20 14:08:28 EDT
Elavazhagan,

Any news?
Comment 7 Mauro Carvalho Chehab 2008-11-20 15:45:52 EST
Unfortunately, we can't fix this bug without having more information. 

If still interested on solving it, please re-open and provide us a dump of the informations on /proc/asound.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.