Bug 481170 - copy and cut in the XmTextWidget don't work
copy and cut in the XmTextWidget don't work
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Enterprise Linux 4
Classification: Red Hat
Component: openmotif (Show other bugs)
4.9
All Linux
low Severity medium
: rc
: ---
Assigned To: Thomas Woerner
BaseOS QE
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-01-22 10:42 EST by Albert Flügel
Modified: 2012-06-20 12:12 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: 478625
Environment:
Last Closed: 2012-06-20 12:12:49 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Albert Flügel 2009-01-22 10:42:45 EST
+++ This bug was initially created as a clone of Bug #478625 +++

Created an attachment (id=328061)
Patch to fix the but explained at motifzone.

Description of problem:
Copy and Cut in the XmTextWidget don't work.

Version-Release number of selected component (if applicable):
2.3.0-0.5.el5

How reproducible:
See URL. There you see, that motifzone has accepted and included the
fix, i've explained there.

Steps to Reproduce:
1. Download the text editor
2. compile like explained in URL
3. run the text editor
4. try to copy or cut and paste text in the text editor using the Edit menu
  
Actual results:
nothing is cut or copied

Expected results:
copy and cut do work

Additional info:
see URL.

--- Additional comment from albert.fluegel@infineon.com on 2009-01-02 08:16:19 EDT ---

openmotif22 is affected in the same way and can be fixed using the same patch
Comment 1 Thomas Woerner 2010-02-12 12:42:20 EST
Is this for EL-4 or EL-5? The bug was opened for 4.9, but the package is from EL-5: 2.3.0-0.5.el5
Comment 2 Albert Flügel 2010-02-15 03:39:31 EST
Originally i opened the bug against EL-5 (see Bug 478625: https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=478625)
Michal Nowak suggested to clone the bug for EL-4, so i did this.
The problem exists in both openmotif and openmotif21.
In EL-5 the bug is fixed for openmotif, but not yet for openmotif22.
On motifzone it's fixed with 2.3.2.
For EL-4 the patch can be applied without any modification to openmotif and openmotif21.
Comment 3 Jiri Pallich 2012-06-20 12:12:49 EDT
Thank you for submitting this issue for consideration in Red Hat Enterprise Linux. The release for which you requested us to review is now End of Life. 
Please See https://access.redhat.com/support/policy/updates/errata/

If you would like Red Hat to re-consider your feature request for an active release, please re-open the request via appropriate support channels and provide additional supporting details about the importance of this issue.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.