Bug 5068 - netscape crashes all but first time
Summary: netscape crashes all but first time
Status: CLOSED DEFERRED
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: netscape (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 6.0
Hardware: i386 Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Bill Nottingham
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
: 5132 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-09-11 15:15 UTC by avelasco
Modified: 2014-03-17 02:09 UTC (History)
3 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-12-17 22:27:16 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description avelasco 1999-09-11 15:15:04 UTC
If I delete ~/.netscape (rm -rf .netscape) then Netscape
warns about creating directories for archive and cache, and
presents the license agreement, but after that, it works
fine. If I close Netscape navigator and start it again, a
core is dumped and gnome advices about an application slow
or not responding. That with any user (root or not root).
Environment:
Red Hat 6.0 with gnome and enligtement.
Netscape 4.51 (shipped with R.H.6.0)
Same problem with trying netscape 4.61-4 (common and
communicator)
It seems to be something that has changed ultimately (a
dozen of days before today all worked correctly). I've
uninstalled netscape's rpms and installed 4.61-4.
???

Comment 1 Bill Nottingham 1999-09-14 17:37:59 UTC
*** Bug 5132 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Recently I upgraded netscape to version 4.61-1 and now I
can't sart netscape. I downgraded back to 4.51, but also
can't start netscape.
If I delete ~/.netscape (rm -rf .netscape)it works fine for
the first time, but if you close Netscape it's not possible
to start it again.

Environment:
Red Hat 6.0 with gnome and enligtement.
Netscape 4.51 (shipped with R.H.6.0)
Same problem with trying netscape 4.61-4 (common and
communicator)*** Bug 5132 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Recently I upgraded netscape to version 4.61-1 and now I
can't sart netscape. I downgraded back to 4.51, but also
can't start netscape.
If I delete ~/.netscape (rm -rf .netscape)it works fine for
the first time, but if you close Netscape it's not possible
to start it again.

Environment:
Red Hat 6.0 with gnome and enligtement.
Netscape 4.51 (shipped with R.H.6.0)
Same problem with trying netscape 4.61-4 (common and
communicator)I can't reproduce this here. Are you doing anything odd in
your environment/settings?

------- Additional Comments From   10/22/99 10:03 -------
I've got a similar problem on many PCs. Everything works fine with
Netscape 4.x.y and, I don't know why, when Netscape is started again,
it freezes. I have to close it with the anihilate option from window
menu bar. If I want to start it again, I must remove the file
~/.netscape/preference.js

Comment 2 Bill Nottingham 1999-11-22 16:51:59 UTC
What is it doing when it freezes/dies? Can you get anything
useful out of strace or gdb?

Comment 3 Bill Nottingham 1999-12-17 22:27:59 UTC
closed, lack of input.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.