Bug 5132 - After upgrade to netscape 4.61 it's not possible to start netscape
Summary: After upgrade to netscape 4.61 it's not possible to start netscape
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 5068
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: netscape (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 6.0
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-09-14 16:56 UTC by otka
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-09-14 17:37:31 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description otka 1999-09-14 16:56:19 UTC
Recently I upgraded netscape to version 4.61-1 and now I
can't sart netscape. I downgraded back to 4.51, but also
can't start netscape.
If I delete ~/.netscape (rm -rf .netscape)it works fine for
the first time, but if you close Netscape it's not possible
to start it again.

Environment:
Red Hat 6.0 with gnome and enligtement.
Netscape 4.51 (shipped with R.H.6.0)
Same problem with trying netscape 4.61-4 (common and
communicator)

Comment 1 Bill Nottingham 1999-09-14 17:37:59 UTC
*** This bug has been marked as a duplicate of 5068 ****** This bug has been marked as a duplicate of 5068 ***


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.