Bug 53123 - Randomly occuring esound problems
Randomly occuring esound problems
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 64069
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: xmms (Show other bugs)
7.2
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
:
: 29809 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-09-04 00:05 EDT by Trond Eivind Glomsrxd
Modified: 2014-03-16 22:23 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:48:07 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Trond Eivind Glomsrxd 2001-09-04 00:05:26 EDT
[teg@xyzzy teg]$ rpm -q xmms esound
xmms-1.2.5-6
esound-0.2.22-5
[teg@xyzzy teg]$ 


Xmms (using esd) sometimes (not reproducibly, but has happened a couple of
times to me and also to notting) stops playing after a song and puts up a
dialog complaining about lacking a valid output device (which it was using
a few seconds ago).
Comment 1 Bill Nottingham 2004-01-28 23:17:06 EST
*** Bug 29809 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 2 Bill Nottingham 2004-01-28 23:19:13 EST
*** This bug has been marked as a duplicate of 64069 ***

*** This bug has been marked as a duplicate of 64069 ***
Comment 3 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:48:07 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.