Bug 53162 - KDE Base and various apps
KDE Base and various apps
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kdebase (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bernhard Rosenkraenzer
Ben Levenson
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2001-09-04 15:21 EDT by Stephen John Smoogen
Modified: 2007-04-18 12:36 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2001-09-04 15:21:11 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Stephen John Smoogen 2001-09-04 15:21:06 EDT
Description of Problem:

Hmm I seem to be having problems with several hosts and konqueror in the
latest RPMS (2.2-9?). The following hosts are reported to be not found
half the time.
There were a couple of others but I didnt write them down. What happens
is that I will click on a link.. KDE will report host not found,
sometimes if I click again or do a 'host <name of host>' the IP address
will show up and work. Othertimes it will still report that the hostname
isnt found.
What I can I do to pin this down further...
Other KDE problems
  10:kdebase                error: unpacking of archive failed on file
/usr/share/config/kdm: cpio: rename failed - Is a directory
I think there wasnt a symbolic link there originally. I used the kdm
configurator and it created the directory. This may be just a
upgrade2upgrade problem.. but wanted to post it.
Version-Release number of selected component (if applicable):

How Reproducible:
50% on the konqueror links
Comment 1 Bernhard Rosenkraenzer 2001-09-04 16:04:23 EDT
Can't reproduce the hostname part.
The other part is a duplicate of bug 52769.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.