Bug 54961 - L2h doesn't do images
L2h doesn't do images
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: tetex (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Tim Waugh
David Lawrence
Depends On: 55621
  Show dependency treegraph
Reported: 2001-10-23 14:55 EDT by Sammy
Modified: 2007-04-18 12:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2001-11-09 06:51:45 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Sammy 2001-10-23 14:55:13 EDT

Perhaps this is intentional but in -35 latex2html command is not processing
images and no_images seem to be forced. Also, pstoimg is gone. Is this some
kind of a copyright problem? It was nice to have this working in -32. Also,
is there another use of latex2html that is needed by tetex?

Of course I replaced the *.pm files, pstoimg, and latex2html from version -32
to make it work but if this is not intended to be turned on in tetex it is not much
use for me since most stuff we convert have equations.

Comment 1 Tim Waugh 2001-10-23 18:03:42 EDT
It's not intentional.  Seems like a bad build: building the same package on a 
Red Hat Linux 7.2 machine seems to work fine.  Thanks for pointing it out.
Comment 2 Tim Waugh 2001-11-12 17:27:23 EST
Should be fixed in tetex-1.0.7-36.3.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.