Bug 59503 - *-config scripts suggests bad CFLAGS
*-config scripts suggests bad CFLAGS
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: w3c-libwww (Show other bugs)
7.3
i386 Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Harald Hoyer
: MoveUpstream, Triaged
Depends On:
Blocks: 59495
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-02-08 19:27 EST by Enrico Scholz
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-02-20 05:48:35 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Enrico Scholz 2002-02-08 19:27:33 EST
Description of Problem:

The shipped *-config script suggests CFLAGS, which are containing default system
includes. Please see bug #59495 for details.

| $ libwww-config --cflags
| -I/usr/include -I/usr/include/w3c-libwww -DHAVE_CONFIG_H
                         

Version-Release number of selected component (if applicable):

w3c-libwww-devel-5.3.2-4
Comment 1 Harald Hoyer 2002-02-20 06:20:09 EST
$ libwww-config --cflags
-I/usr/include/w3c-libwww -DHAVE_CONFIG_H
$ rpm -q w3c-libwww
w3c-libwww-5.3.2-5
Comment 2 Havoc Pennington 2002-12-19 12:01:28 EST
Marking MoveUpstream on *-config cflags bugs

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.