Bug 597568 - QandA doesn't have id ref on the qandaentry, so the generated TOC is full of broken links
QandA doesn't have id ref on the qandaentry, so the generated TOC is full of ...
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 593892
Product: Publican
Classification: Community
Component: publican (Show other bugs)
All Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeff Fearn
Fedora Extras Quality Assurance
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2010-05-29 12:11 EDT by Deon Ballard
Modified: 2010-11-23 23:18 EST (History)
5 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2010-05-29 19:29:22 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
FAQ page with all broken links (130.43 KB, text/html)
2010-05-29 12:11 EDT, Deon Ballard
no flags Details

  None (edit)
Description Deon Ballard 2010-05-29 12:11:58 EDT
Created attachment 417885 [details]
FAQ page with all broken links

I set ID values on all of my <qandaentry> sections, and the generated HTML file has a TOC of questions and answers that has the correct IDs. But the questions themselves don't have any IDs, so the links are all broken.
Comment 1 Deon Ballard 2010-05-29 12:12:44 EDT
Just an FYI, the publican version I have is:


Comment 2 Ruediger Landmann 2010-05-29 19:29:22 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 593892 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.