Bug 61721 - Red Hat Network Config refuses to start from Nautilus
Red Hat Network Config refuses to start from Nautilus
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 61821
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: redhat-config-network (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Trond Eivind Glomsrxd
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-03-23 10:37 EST by Scott Russell
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2002-03-24 23:07:33 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Scott Russell 2002-03-23 10:37:32 EST
Description of Problem:
Fresh skipjack install. Choosing start here -> system settings -> network config
 fails to start. Nothing logged in /var/log/messages.Appears that other icons in
the system settings folder have the same issue. Possibly a problem with the root
passwd prompt not showing up. (component?)

Version-Release number of selected component (if applicable):

Stock Red Hat Skipjack Public Beta install.

How Reproducible: 100%
Comment 1 Gene Czarcinski 2002-03-24 11:29:00 EST
Mmmm.  This works for me on both a fresh install of skipjack and an upgrade install.
Comment 2 Michel Alexandre Salim 2002-03-24 19:10:01 EST
Found it - usermode-gtk not installed by default. Going to modify my bug report
as well.
Comment 3 Scott Russell 2002-03-24 23:07:29 EST
My install method was to use the pcmcia.img and pcmciadd.img. The install 
method was ftp. For boot settings I used "linux expert dd". I choose a 
workstation install with gnome + development (iirc). I did not choose KDE.
Comment 4 Jay Turner 2002-03-25 09:01:06 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 61821 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.