Bug 62080 - No acceleration under XFree86 in case of nVidia based videocard.
No acceleration under XFree86 in case of nVidia based videocard.
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 62077
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: distribution (Show other bugs)
skipjack-beta1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Preston Brown
Jay Turner
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-03-27 04:10 EST by Ivo Sarak
Modified: 2015-01-07 18:55 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-03-27 04:11:04 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Ivo Sarak 2002-03-27 04:10:58 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.0 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20020311

Description of problem:
I get very slow framerates with glxgears (48fps at fullscreen 1024X768X16)
despite there is two cpus in this machine.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
Install Skipjack and under X run glxgears.

Actual Results:  Only 48 fps with fullscreen mode.

Expected Results:  Several thousand fps with fullscreen mode.

Additional info:

As installation detects a nVidia based videocard, this should install a 
accelerated drivers/modules for XFree86.
Comment 1 Preston Brown 2002-03-27 09:02:31 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 62077 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.