Bug 626978 - Black screen when installing into a VirtualBox VM
Summary: Black screen when installing into a VirtualBox VM
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 621893
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xorg-x11
Version: 14
Hardware: All
OS: Linux
low
medium
Target Milestone: ---
Assignee: X/OpenGL Maintenance List
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2010-08-24 19:12 UTC by Nathanael Noblet
Modified: 2010-08-25 19:10 UTC (History)
2 users (show)

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2010-08-25 19:10:56 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Nathanael Noblet 2010-08-24 19:12:34 UTC
Description of problem:
I have F13 in a VirtualBox instance, I wanted to upgrade to F14 to play around. Using all options (nomodeset, basic video driver etc) I could think of all I ever get is a black screen (similar behaviour to the documented ATI bug) 

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Boot Alpha 14 DVD in VirtualBox VM
2.
3.
  
Actual results:
Black screen

Expected results:
Xorg comes up and I can install upgrade the VM

Additional info:

Comment 1 Nathanael Noblet 2010-08-25 01:23:12 UTC
Once installed the system again has a black screen... completely unusable

Comment 2 Rolf Offermanns 2010-08-25 17:57:19 UTC
Probably dupe of Bug 62189

Comment 3 Nathanael Noblet 2010-08-25 18:48:04 UTC
You must be missing a digit there...

Comment 4 Andre Robatino 2010-08-25 19:00:07 UTC
Should be bug 621893.

Comment 5 Nathanael Noblet 2010-08-25 19:10:56 UTC
You are correct - closing

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 621893 ***


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.