Bug 6384 - X-install does not detect videocard, and no options given
Summary: X-install does not detect videocard, and no options given
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer   
(Show other bugs)
Version: 6.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jay Turner
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-10-26 13:28 UTC by h.g.kausch
Modified: 2015-01-07 23:39 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-11-30 19:25:46 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description h.g.kausch 1999-10-26 13:28:25 UTC
The graphical installer and X-configurator do not detect my
Ati-Graphics Ultra Plus Vesa Bus card. Note, this card is
supported by the Mach32 driver.

* Graphical installed uses the VGA16 driver (which works)
* the X setup screen within the graphic install states
"unkown video card". Contrary to the Installation Guide it
does not allow me to choose from a list of video cards at
this point.

Possible duplicate of Bug# 5774

Comment 1 Jay Turner 1999-11-30 19:25:59 UTC
*** This bug has been marked as a duplicate of 5774 ***


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.