Bug 64945 - Installer crashes after entering user accounts while reading package information.
Installer crashes after entering user accounts while reading package informat...
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.3
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Brock Organ
:
: 64946 64947 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-05-14 19:06 EDT by Jack Barendregt
Modified: 2007-04-18 12:42 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-01-10 02:12:57 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jack Barendregt 2002-05-14 19:06:10 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Windows 98; DigExt)

Description of problem:
After entering user accounts, the installer displays the dialog 'Reading 
package information' and crashes. It also created file 'ANACDUMP.TXT'

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Run the install program.
2.
3.
	

Additional info:
Comment 1 Jeremy Katz 2002-05-16 15:00:08 EDT
Could you please attach the dump file to this bug report?
Comment 2 Jeremy Katz 2002-05-16 15:05:38 EDT
*** Bug 64946 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 3 Jeremy Katz 2002-05-16 15:06:05 EDT
*** Bug 64947 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 4 Michael Fulbright 2002-06-12 13:06:26 EDT
Closing due to inactivity - please reopen if you have additional information to add.
Comment 5 Brock Organ 2003-01-02 09:46:38 EST
reopening from email request:

From: 	cvalois@lexicon.com
To: 	borgan@redhat.com
Subject: 	bugzilla #64945
Date: 	27 Dec 2002 11:49:03 -0500	
Hi,

I'd like to assign "reopen" or "verified" to the status of bug #64945.  (I
am not the author).

The key to making this bug happen (it is very repeatable) is having no swap
partition.  There may be some relation to "linux text" mode install but I
didn't do enough tests to verify the relationship.  Verified in versions 7.2
and 8.0 in addition to 7.3.  Installing from CDs; all pass the checksum
verify.  Do identical configuration install with graphic and with swap
partition and will work first time.

Thx

Chuck
Comment 6 Jeremy Katz 2003-01-10 02:12:57 EST
Installation without a swap partition is not recommended and you are warned if
you choose to do this during the installation process.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.