Bug 7012 - Problems with zgv and PNG files - src and binary RPM
Summary: Problems with zgv and PNG files - src and binary RPM
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: zgv
Version: 6.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
low
Target Milestone: ---
Assignee: Tim Powers
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
: 7013 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-11-15 15:50 UTC by Henri J. Schlereth
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-04-06 16:05:47 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Henri J. Schlereth 1999-11-15 15:50:53 UTC
I have tried to use zgv with PNG on 4 RH6.0 systems and it errors out.
I have tried re-compiling from the src.rpm and it gives me a:

zgv.c: In function `makedirxv332':
zgv.c:1711: warning: suggest explicit braces to avoid ambiguous `else'
zgv.c: In function `update_xvpics':
zgv.c:1842: `errno' undeclared (first use in this function)
zgv.c:1842: (Each undeclared identifier is reported only once
zgv.c:1842: for each function it appears in.)
zgv.c:1842: `EEXIST' undeclared (first use in this function)
zgv.c:1842: `EACCES' undeclared (first use in this function)
zgv.c:1921: warning: suggest explicit braces to avoid ambiguous `else'
make: *** [zgv.o] Error 1

And I have patched the the code with the patches that came with the src
RPM. (zgv-3.0-8). I have downloaded the 3.3 tarball and modified it
and compiled it successfully. It does give lots of explict braces warnings
but still compiles. And of course works. I understand that 3.5 will be out
in a few weeks as well. I just thought you might like to know.

The binary rpm seems to default for no PNG support and if you are working
for a GIF free environment that can be a real pain.

Comment 1 Bill Nottingham 1999-11-15 16:43:59 UTC
*** Bug 7013 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 2 Tim Powers 2000-02-15 18:49:59 UTC
take a look at the zgv in the 6.1 tree. It seems to work fine. Also, there was a
5.0 release (how it got to 5.0 I have no idea) that was built for Powertools for
our next release, it's located in the rawhide tree at ftp.redhat.com.

Tim

Comment 3 Tim Powers 2000-04-06 16:05:59 UTC
Haven't heard back from you in a while. Closing this bug. If you still have
problems please reopen this bug.

Comment 4 Henri J. Schlereth 2000-04-08 18:51:59 UTC
Sorry, but yes the 5.0.1 is working fine. TNX Henri


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.