Bug 7044 - LILO default selection ignored by installer
LILO default selection ignored by installer
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
6.1
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jay Turner
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-11-16 09:41 EST by dlee
Modified: 2015-01-07 18:39 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-11-29 14:00:50 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description dlee 1999-11-16 09:41:38 EST
I just installed RedHat 6.1, twice, and came up with the same error on
both installs.  In configuring the LILO boot, the installer knows that I
want to boot from either DOS or LINUX, and presumes I want to default to
LINUX.  I can change the screen to indicate I want to default to DOS, but
when LILO is actually configured, it's set to default to LINUX.  I have to
edit that /etc/conf.modules file and run "lilo -v" to correct it.

Daryl Lee
770-579-6588
dlee@mindspring.com
Marietta, GA
Comment 1 Jay Turner 1999-11-22 10:14:59 EST
*** Bug 7131 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 2 Jay Turner 1999-11-29 14:00:59 EST
This should be fixed in the latest installer updates available from the errata
website.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.