Bug 72629 - GNOME modem lights applet fail to show lights
GNOME modem lights applet fail to show lights
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 69971
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: gnome-applets (Show other bugs)
null
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Mark McLoughlin
Mike McLean
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-08-26 02:03 EDT by Dax Kelson
Modified: 2007-04-18 12:46 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-08-26 02:03:46 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Dax Kelson 2002-08-26 02:03:40 EDT
Description of Problem:  
  
On a fresh install of Null. I used redhat-config-network to add a PPP account 
for my dialup ISP. I then fixed the modem lights applet to use the full path 
for both ifup and ifdown. 
 
After doing this, I clicked it to initiate a connection to my ISP, and the box 
pops up, "Do you want to connect?". I choose Yes, and I connect. 
 
BUT, the modem lights doesn't seem to recognize that a connection has been 
established. No lights blink when network activity occurs. When I click it, it 
asks if I want to connect again.
Comment 1 Havoc Pennington 2002-08-26 02:21:36 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of 69971 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.