Bug 733581 - Translation Editor: Clicking on search field should save the unsave content.
Summary: Translation Editor: Clicking on search field should save the unsave content.
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Zanata
Classification: Retired
Component: Component-UI
Version: 1.4-RC
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
medium
Target Milestone: Sprint-27
: 1.4.2
Assignee: Alex Eng
QA Contact: Ding-Yi Chen
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks: 720853 739422
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2011-08-26 06:11 UTC by Ding-Yi Chen
Modified: 2011-10-28 07:02 UTC (History)
3 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2011-10-28 07:02:40 UTC


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Bugzilla 720853 None None None Never

Internal Links: 720853

Description Ding-Yi Chen 2011-08-26 06:11:45 UTC
Description of problem:
During the translating, translator might need to search some relevant text by clicking on search field. Yet the translator want to see his/her text saved.

Version-Release number of selected component (if applicable):
1.4-SNAPSHOT

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Go to Translation editor
2. Type "hi" in cell editor without saving 
3. Click on search field, and search for "hello"
4. Click on close search button
  
Actual results:
"hi" is not saved.

Expected results:
"hi" should be saved as fuzzy, if the cell was empty.
Otherwise, keep the same approval status.

Comment 1 David Mason 2011-08-26 08:11:47 UTC
There is also a similar bug when a user has searched for a string and is editing one of the search results - if the user presses the 'X' on the search field to clear the text their typed text is not saved. I think this is probably part of this bug.

Comment 2 Sean Flanigan 2011-09-07 04:33:28 UTC
Assigning to Scrum product owner for prioritisation.

Comment 3 Alex Eng 2011-09-19 01:47:19 UTC
Problem resolved. 
Refer to https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=739422 for outstanding issue.

Comment 4 Ding-Yi Chen 2011-09-23 04:12:33 UTC
VERIFIED with Zanata version 1.4-alpha-2-SNAPSHOT (20110922-1647)


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.