Bug 73409 - gnome-terminal fails to display man pages
gnome-terminal fails to display man pages
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 73218
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: vte (Show other bugs)
null
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Nalin Dahyabhai
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-09-04 06:18 EDT by Daryll
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-09-05 15:19:06 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Daryll 2002-09-04 06:18:30 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20020826

Description of problem:
When I run man in a gnome-terminal, I get some number of completely blank pages
except for the : character to control the pager.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.man fgets

	

Actual Results:  Nothing appears except a colon

Expected Results:  A man page is displayed

Additional info:

Works fine on console and in xterm.
Going forward a page and then backing up also gets the text to appear.
Comment 1 Havoc Pennington 2002-09-04 09:24:27 EDT
Please try latest vte from rawhide (0.8.15 or so is what we're up to)
Comment 2 Nalin Dahyabhai 2002-09-05 15:19:00 EDT
This should be fixed in 0.8.9 and later.
Comment 3 Nalin Dahyabhai 2002-09-05 15:36:25 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of 73218 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.