Bug 7440 - Strange route after upgrading to initscripts-4.68
Summary: Strange route after upgrading to initscripts-4.68
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 7319
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: initscripts   
(Show other bugs)
Version: 6.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Bill Nottingham
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-11-30 10:47 UTC by Michel Nolf
Modified: 2014-03-17 02:11 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-11-30 16:15:55 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Michel Nolf 1999-11-30 10:47:27 UTC
After upgrading to the version 4.68, I had problems with the routing table.
An additionnal line is created:
Destination: 0.0.0.0
Gateway: 0.0.0.0
GenMask: 0.0.0.0
Flags: U
Iface: l0

After the update, I am able to ping any system on the same subnet but
nothing outside. The system used is a portable with a TR connection.

Downgrade to the version 4.48, solve the problems

Michel Nolf

Comment 1 Bill Nottingham 1999-11-30 16:15:59 UTC
*** This bug has been marked as a duplicate of 7319 ***


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.