Bug 74724 - Firstboot asks to register with Red Hat Network even though the networking service was not started at boot.
Firstboot asks to register with Red Hat Network even though the networking se...
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 74895
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: firstboot (Show other bugs)
8.0
athlon Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Brent Fox
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-10-01 01:48 EDT by Jesse Keating
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-10-01 01:49:00 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jesse Keating 2002-10-01 01:48:54 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20020830

Description of problem:
Red Hat installer did not detect my network hardware, and I was not given the
opportunity to configure my network.  firstboot ran and asked to register with
RHN, which is impossible without a configured network.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.  Install Red Hat Linux 8.0 without network hardware.
2.  Boot Red Hat Linux 8.0 and let "firstboot" run.
3.  Try to register with RHN.
	

Actual Results:  Unable to register with RHN because the network was not configured.

Expected Results:  RHN registration should not be displayed unless network is
configured.

Additional info:
Comment 1 Brent Fox 2002-10-14 17:03:09 EDT
Agreed.  This is a duplicate of bug 74895

*** This bug has been marked as a duplicate of 74895 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.