Bug 76409 - redhat-config-network
redhat-config-network
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 76446
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: redhat-config-network (Show other bugs)
7.3
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Harald Hoyer
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-10-21 10:30 EDT by Need Real Name
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-10-22 14:17:01 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Bugzilla (2.18 KB, text/plain)
2002-10-22 14:16 EDT, Martin Pineault
no flags Details

  None (edit)
Description Need Real Name 2002-10-21 10:30:22 EDT
Description of Problem:
I get the attached error when trying to add device using the
redhat-config-network utility. 
This happens when upgraded to 7.3 and ran the up2date..


Version-Release number of selected component (if applicable):


How Reproducible:


Steps to Reproduce:
1. run redhat-config-network
2. Click Add on Device Tab
3. 

Actual Results:


Expected Results:


Additional Information:
Comment 1 Martin Pineault 2002-10-22 14:07:44 EDT
I have the same problem (exactly).  When pressing add button, Exception occured.
 I<ll log the bug file.
Comment 2 Martin Pineault 2002-10-22 14:16:54 EDT
Created attachment 81624 [details]
Bugzilla
Comment 3 Harald Hoyer 2002-10-23 05:21:48 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of 76446 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.